Nordmenn finansierer sin egen undergang

Nordmenn er i dag skattepålagt store overføringer til norskfiendtlige fremmedkulturer. Over tro- og livssynsbudsjettet ble det f. eks. i fjor utbetalt 74 millioner kroner til islamske trossamfunn. Disse har nå 148 000 medlemmer, et tall som med nåværende vekstrate dobler seg hvert tiende år. Om 20 år vil Norge således statistisk sett ha godt over en halv million moské-tilknyttede muslimer i landet.

Kronprins og statsråd på sokkelesten i moskeen

Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter mottar årlig rundt 30 millioner basert på senterets egen årsrapport fra 2010 (pdf). Senterets berettigelse baserer seg på arvesyndsprinsippet etter deportasjonen av noen hundretalls jøder for over 70 år siden. Det skal tilsynelatende i det uendelige være nordmenns moralske og økonomiske plikt å vedlikeholde skyldkomplekset i seg selv og sine oppvoksende slekter på grunn av det som ble forvoldt av en fremmed okkupasjonsmakt (tyskerne) mot en annen fremmed gruppe (jødene) på norsk grunn.

Kongelige jødesleikere

Hva ellers det offentlige årlig rundhåndet pøser ut av norske skattekroner i «anti-rasismens» og «integreringens» navn er ufattelig store summer som direkte motarbeider majoriteten av skattebetalerne, nemlig de som arvet landet fra sine forfedre.

Hvite barn oppfostres i hvit skyld

2 kommentarer om “Nordmenn finansierer sin egen undergang

 1. En fantastisk god beskrivelse over den galskap som er ved å ruinere vårt land!
  Få øynene opp før det er for sent!
  Om 50 år sitter det en flokk utmarvede «etniske» nordmenn/kvinner, tilbake og lytter til at det blir ropt opp at man skal be til Allah (5 ganger om dagen)!!!!
  Det kan kanskje bli svenske tilstander her før politikkerne får øynene opp for galskapen som de har vært med til å skape!
  Mvh

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s