Shia- mot sunnimuslimer: Norske landssvikermyndigheter omgjør landet til en krigsskueplass

Av Trude

Mens det i disse dager i NATO-regi øves på en storskala krig mot en ytre innbilt fiende, «russerne», vinker norske landssvikermyndigheter vår norrønkristne kulturs verste og mest voldelige fiende, islam, inn i landet med den andre hånda. Som mange har skjønt er Norge allerede under okkupasjon, og vår medarbeider Trude forteller om hvordan fremmedkulturelle lures inn i landet og at religionskrigen mellom Sunni og Shia på norsk jord er i full gang.

TIL SENGS MED FIENDEN: 1. januar 2017 ønsket Norsk Forsvar sin første imam velkommen i rekkene (Foto: Forsvaret)

 

Juksejobber gir permanent oppholdstillatelse

Det er ikke bare bilsertifikat som selges, og ulovlig bigami som pågår i Norge. Informasjon gitt av godt integrerte innvandrere som i dag lever i dette helvetes forgård, forteller at det er tusenvis av bedrifter som har jobbet i mer enn 20 år på denne måten for å skaffe flest mulig innvandrere til landet:

  • De ansetter en person til en godkjent lønn, akseptert av norske myndigheter.
  • Lønn står til f.eks. Kr 30.000 pr mnd.
  • Personen tilbakebetaler Kr 20.000 i kontanter til «arbeidsgiver»
  • De arbeider lenge nok til at myndighetenes krav om arbeid/inntekt er oppnådd.
  • Dette pågår fram til personen har fått permanent oppholdstillatelse.
  • Deretter får personen beskjed at han er «oppsagt», som også ligger i avtalen dem imellom. Men man er da sikret opphold og alt det medfører av samfunnsgoder.
  • Så får en ny person samme jobb og «lønn» – med avtale om tilbakebetaling. Det er prisen.

Konkrete navn på bedrifter, som ikke kan opplyses om her, gis til myndighetene. Så får man håpe at de klarer å etterforske og gjøre noe. Hvor sannsynlig er forresten det?

En av de aktuelle bedriftene har 21 ansatte og vært i drift siden 1998. En kan lure hvor mange tusen fremmedkulturelle er sikret opphold takket være bare denne ene bedriften?

Pengene hvitvaskes, noe det skulle tilflyte oss mer informasjon om, men vedkommende har det siste året vært taus – eller rettere sagt; ikke vært å finne lenger.

Det er svært sannsynlig at denne personen ikke lenger lever,  for å si det brutalt!

Man er også informert om at utlendinger som etablerer «firma» har momsfri ordning, og det samme for arbeidsgiveravgift første året. Ved at en onkel, nevø eller god venn skifter på disse titlene og firma, holdes bløffen i gang.

Slik kan de holde på i årevis uten at myndighetene klarer å holde kontroll, fordi de forholder seg til de blåøyde retningslinjer som er gitt dem i hendene!

Sunni har overtaket på Shia i Norge

Det er kun sunnimuslimer som får slike tilbud og ordninger ble det fortalt!

De fleste vet at de forskjellige muslimer står i krig med hverandre, hvor sunniene er de mest voldelige og brutale.

Denne krigen er allerede i full gang i Norge, og har vært det i mange år.

Toppen av isfjellet fornemmer vi når media en og annen gang forteller om knivstikkinger, skytinger og drap – hvorav svært mange omtales, og til og med bekreftes, som «selvmord og/eller uhell».

Forteller nordmenn noe om dette så er man å anse som konspiratør, høyreekstrem og rasist – men dette er fortalt av en shiamuslim som lever i stor fare og er utsatt for trusler!

Media og tusener av intetanende nordmenn sier vi har det så godt i fredelige Norge – hvordan klarer disse å unngå å se at det er KRIG?

Det er smertelig vondt å innse at man vet mye om dette, men kan lite gjøre – og vet at våre etnisk norske etterkommere er de som må betale prisen for globalistenes herjinger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s