Gjør Alliansen Norge norrønt igjen?

Lysglimt02

Frie Nasjonalister har tidligere uttrykt skepsis til muligheten for en politisk løsning av den dype krisen som Norge og de andre nasjonalstatene i Europa står ovenfor; med statlig påtvunget multikultur, bolsjevisering og brutal og diktatorisk utbytting av de etniske majoritetsbefolkningene.

I valgåret 2017 har det nå dukket opp et nytt politisk parti, Alliansen, som har hatt den ‘nådens frekkhet’ å kalle seg nasjonalistisk, noe som – med den floraen av globalistorienterte norske regnbuepartier som nordmenn er belemret med – i seg selv kvalifiserer til et utropstegn!

Hans Jørgen Lysglimt Johansen, kom inn i det norske politiske liv i skikkelsen av en Trump-begeistret medkommentator til NRKs dekning av valget i USA i fjor høst. Med både Trump og Lysglimt som nasjonalsinnede, frittalende og patriotiske nykommere på den politiske arenaen, kan en sammenligning av disse to ikke være helt urimelig.

Finner vi i Lysglimt et norsk svar på neo-neocon Trump, en bemidlet narsissistisk folkeforfører med falske pretensjoner og dype Israel-bindinger?

Ikke helt det, vurdert ut fra noen kontroversielle Lysglimt-utspill i det siste. Han har nemlig allerede ertet på seg den mektige Israel-lobbyen i Norge. Dette i seg selv avkrever en aldri så liten bifallende applaus fra Frie Nasjonalister.

Israel og Palestina’s – jøder og muslimers – interessekonflikt skal og må aldri bli styrende for norsk politikk. De semittiske broderfolkenes interessekonflikt og deres norske lakeier og støttespillere på alle samfunnsnivå har ingen ting med norske nordmenns nasjonale frigjøringskamp å gjøre.

Lysglimt har tidligere også vært veldig krass og tydelig på hva han mener om Israels hemmelige atomvåpenprogram, samt Norges medvirkning til dette gjennom tungtvannsleveranser.

Angående den eskalerende Syria-konflikten skriver Lysglimt 07.04.2017 i et innlegg på Facebook:

… Men, det er sagt at den alternative høyrebevegelsen først kommer på egne bein når vi splitter med Donald Trump. Og det øyeblikket er kommet nå.

Syria / Assad er ingen trussel mot USAs nasjonale sikkerhet slik USA / Trump hevder. Dette er en ren og åpenbar løgn for enhver.

Syria er derimot en trussel mot Israel, Israel er i krig med Syria, og det er høyst sansynlig Israels sikkerhet dette angrepet derfor egentlig handler om.

Israel manipulerer USA til å føre Israels agenda som om det var USAs agenda. Jeg er blitt kjent for å påpeke dette for et fullsatt Studentersamfund i Trondheim lørdag 5. november 2016 allerede fire dager før Trump vant valget i USA, og fått massiv kritikk av pro-Israel miljøer for det.

Lysglimt har også ertet på seg landets muslimer ved å gå hardt og fordømmende ut mot den barbariske uskikken ved jøder og muslimers omskjæringspraksis. Etter at norske landssvikermyndigheter legaliserte denne barnemishandlingen, skjæres det nå i genitaliene til nyfødte friske guttebarn rundt om på norske sykehus.

Som gjest på NRK-programmet Trygdekontoret 05.04.17 blir Lysglimt spurt av programlederen Thomas Seltzer på sistnevntes karakteristiske spydig-ironiske måte hvordan Lysglimts framtidssamfunn vil se ut; om det blir «open carry» for å gå med sverd, og om det er Odin eller Loke («prikk-prikk-prikk») som kommer til å styre? Herpå avleverer Lysglimt et svar som tydelig ryster Seltzer langt inn i hans anti-norske beinmarg: «FRØY».

Seltzner
En tydelig rystet Thomas Seltzer etter å ha fått en rett høyre fra Lysglimt.

Et framtidig land bestående av en fruktbar, tallrik og historiebevisst etnisk norsk befolkning er nettopp det siste Seltzer, NRK og resten av den venstreekstreme norske kultureliten ønsker.

Takk så langt, Lysglimt. Vi venter spent på fortsettelsen.

 

2 kommentarer om “Gjør Alliansen Norge norrønt igjen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s