Multikultur uten hjerterom for norsketniske barneskoleelever

«Vahl skole er en 1-7 skole med ca. 300 elever og 50 ansatte.Skolen er flerkulturell, og ønsker at dette skal være en ressurs i opplæringen og oppdragelsen av barna.» Dette er Oslo-skolens egen beskrivelse av seg selv på sin nettside. Virkeligheten er langt mindre rosemalt.

SkoleMultikultur
ILLUSTRASJONSFOTO. Barna på bildet har ingen tilknytning til artikkelhistorien, men er betegnende for situasjonen til den eneste norsk-etniske eleven ved Vahl skole

«Jeg var eneste elev i klassen med etnisk norsk bakgrunn og opplevde mye mobbing på Vahl skole (wiki) i bydel Gamle Oslo», sier en jente som var tidligere elev i et avisinnlegg i Aftenposten.

Når hun klagde til læreren etter å ha bli kalt «jævla norsking», «hore» eller «hviting», fikk hun ofte som svar at mobberne «hadde det vanskelig hjemme». Lærerne stilte seg på mobbernes side fordi mobberne var fremmedkulturelle. Det var hudfarge som var avgjørende.

Dette er den nye type rasisme som daglig utøves rundt omkring på barne- og ungdomsskoler i Norge. At multikultur skal «være en ressurs i oppdragelsen av barna», slik Vahl skole har i sin formålsparagraf, fungerer «merkelig nok» bare på papiret.

Rektor «blir trist»

Vahl skoles multikulturelle prosjekt har spilt total fallitt. Men hva sier rektor? Rektor Pål Nesse er lei seg og «blir trist når skolen ikke alltid lykkes». Med denne formuleringen «tar han ansvar» – og blir sittende. Ikke en gang noen praktiske forbedringer for framtiden kan han love.

Nå har den eneste norsk-etniske eleven flyttet, eller riktigere sagt flyktet, slik at skolen kan fortsette å bade i sin egen selvforherligende og brunbeisende raseideologi uten flere forstyrrelser.

Multikultur – en sukret giftpille for hvite samfunn

Når multikultur åpenbart ikke omfavner eller innbefatter norsk eller annen vertskultur rundt omkring i Europa, så er et bedre ord «fremmedkultur». Når fremmedkultur fremmes på bekostning av vertskultur handler det om fortrengning og invasjon. «Multikultur» er ensbetydende med mykt folkemord, og forsmaken på hva som venter oss.

Sør-Afrika i dag, hvor hvite systematisk blir fratatt sine landeiendommer og også i utstrakt grad sine liv, er som Norge i morgen dersom vi lar de falske godhetsapostlene fortsette sitt renkespill under multikulturens selvforherligende og dobbeltmoralske flagg.

3 kommentarer om “Multikultur uten hjerterom for norsketniske barneskoleelever

  1. Ja de godhetsapostlene er noen forferdelige svin. De minst gode menneskene jeg vet om. De mener i fullt alvor at vi bør ha det litt verre i Norge, fordi mange mennesker har det fælt i verden. De vil jevne ut forskjellene, altså vi skal få det mye verre og afrika skal få det mye bedre. Afrika trenger selvfølgelig ikke å betale noe, betalingen skal vi og barnebarna våre ta oss av.

    Jeg mener at alle godhetsapostler bør senkes ned til bunnen av Glomma. Der klarer de ikke å ødelegge noe mer. Og jeg mener at Norge skal bygges opp til å bli verdens absolutt beste land. Og Norge skal tilhøre nordmenn. Hvis folk i andre land har det fælt så må de hjelpe seg selv. Akkurat slik som vi gjør. Min prioritet er Norge, resten kan greie seg selv eller dra til helvete.

    Hver gang jeg møter en hjernevasket godhetsapostel så minner jeg meg selv på at det absolutt minste jeg kan gjøre for hedre de som bygget Norge, de som var her før meg, er å lage et helvete for apostlene. Jeg skjeller dem gjerne ut på åpen gata, jeg spytter de gjerne i ansiktet, jeg forteller dem mer enn gjerne nøyaktig hva de er. De får det de ber om. De står jo egentlig på kne og roper «vær så snill og bank snørra ut av meg». Det er det eneste jeg hører hver gang de åpner det anuset de kaller en munn og klemmer ut noe.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s