Fremskrittspartiet er et politisk verktøy for fortsatt masseinnvandring

PerSandbergMuslim

 

Per Sandberg – «Æ e’ FOR fri innvandring, æ

FrP er et liberalistisk parti, et integreringsparti, som ønsker fri flyt av mennesker og kapital over landegrenser:  «Vi har et system som åpner dørene for fri innvandring uten å ta ansvar for integreringen. Vi stiller ingen krav», advarer Sandberg i et intervju med Klassekampen.

PerSandbergInnvandringErPositivt
«Æ e’ FOR fri innvandring æ!»

Vår kommentar: Å stille krav til innvandrere stopper ikke innvandringen. Vi legger merke til at Sandberg ikke setter spørsmål ved selve systemet (globalismen) som åpner dørene for masseinnvandring.  Og grunnen til det er at Sandberg og FrP selv er en viktig del av det destruktive systemet som lager innvandring.

I et intervju med TV2 sier Sandberg rett ut at han er for innvandring, youtube her!

 

Sylvi Listhaug – Innvandring og integrering med «strenghet» og sjarm

«I e’ så pen at du fort kan glømm at i e’ for integræring og innvandring»

 

Sylvi Listighaug er FrP’s sukrede stemmesanker for de tallrike innvandringstrøtte nordmenn, og mange går på limpinnen. Selv ikke en tittel som burde si alt, «Innvandrings- og integreringsminister», virker avskrekkende. Dersom FrP hadde til hensikt å redusere eller reversere innvandringen burde hun ikke heller hatt en tittel som f. eks. deporterings- eller repatrieringsminister?

 

 

Siv Jensen – fra folkelighetens dyp til maktens kyniske tinde

I motsetning til spesielt de rødgrønne hevder FrP’s partileder Siv Jensen å være folkets tjener. «Vi skal være folks tjenere, ikke deres herskere. Måten å løse folks hverdagsproblemer på, er å snakke med dem», sa Siv Jensen til Nettavisen for ti år siden.

I dag hører ikke Bilderberger-Jensen en gang på sitt eget partis landstyrevedtak. Så opptatt er hun av å beskytte visse uetniske og uetiske norske statsborgeres barbariske usedeligheter, at hun sporenstreks måtte berolige forskrekkede jøder om at et barneomskjæringsforbud aldri kommer til å skje på hennes vakt.

Det er nemlig David-stjernen som er FrP’s store ledestjerne. Over halvparten av lobbygruppen Israels venner på Stortinget utgjøres påfallende nok av FrP’ere. Hvor ligger da egentlig FrP’s lojalitet, hos Israel eller hos Norge? Er det mafia og penger under bordet som avgjør?

Siv Jensen tar sterk avstand fra Sverigedemokratene, Fremskrittpartiets søsterparti i Sverige. På spørsmålet om hva som skiller FrP og Sverigedemokraterna svarer Jensen: «Vi har et ulikt ideologisk utgangspunkt. Vi ble til i kampen mot offentlige inngrep og høye skatter, og kjempet for en mindre stat, mens de er stiftet som et rent fremmedfiendtlig parti. FrP er et liberalistisk parti, og det er ikke de.

 

Carl I. Hagen – tar sterk avstand fra innvandringskritiske miljøer

Konfrontert av NRK tok Fremskrittpartiets daværende partileder Carl I. Hagen kraftig avstand fra FrP-representant Øystein Hedstrøms uoffisielle møte med den helt legitime innvandringskritiske organisasjonen Den Norske Forening på Godlia Kino i 1995.

«Jeg synes det er beklagelig at Øystein Hedstrøm lot seg forlede til å si ja til å holde et foredrag, og vi anmoder ham om å begrense sin deltagelse i den resterende del av valgkampen. Vi tar AVSTAND fra kontakt med slike miljøer, og anbefaler ALLE våre medlemmer og tillitsvalgte om ikke å ha noe med disse å gjøre i det hele tatt. Ehhh… men jeg vil gjerne legge til at dette ikke kommer til å endre Fremskrittspartiets innvandring- og flyktningepolitikk. Vi kommer ikke til å la oss kneble, vi er fortsatt talerør for den tause majoritet.»

 

Konklusjon

Fire år med FrP i regjering har ikke ført til nedgang i innvandringen – snarere tvert i mot – så hvorfor i all verden skulle nordmenn med fedrelandet kjært stemme FrP ved kommende stortingsvalg 2017?

Har du lyst til å bli medlem i Facebook-gruppa Fremskrittpartiets Venner?

Fremskrittspartiet har en – for globalistene – uvurderlig viktig rolle i et venstre-høyre skuespill ved navn «stortingsvalg» som frembys til norske velgere hvert fjerde år for å gi innbyggerne en illusjon av selvbestemmelse. Som vi har vist over fører FrP i likhet med samtlige partier på Stortinget – hver på sin måte – en anti-nasjonal politikk som vil gjøre etniske nordmenn til minoritet i eget land på kort tid.

Masseinnvandring er invasjon, og integrering er – streng eller ikke – en aksept av invasjonen.

OneAgenda2

Se også:

FrP ville ikke ha 8000 Sytia-flyktninger, men «kun» 7500: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/hemmelig-frp-notat-ville-si-ja-til-7500-syria-flyktninger/a/23471388/

Siv Jensen snik-islamiserer FrP: http://www.dagbladet.no/nyheter/snikislamiserer-frp/65322780

Fremskrittspartiet – Landssvikere i blå forkledning: https://www.dagogtid.no/rekordinnvandring-under-listhaug/

6 kommentarer om “Fremskrittspartiet er et politisk verktøy for fortsatt masseinnvandring

 1. Veldig bra. Håper mange leser stykket og forstår mer av hvordan narrespillet vi daglig utsettes for egentlig er. Samtlige av de etablerte partiene er kun en måte å gi oss inntrykk av valgmuligheter og at vi har noe vi skulle ha sagt. Det har vi ikke i «elitens» øyne. Nasjonen og landet blir sett på som deres eget. Kjøpt og betalt på ulike vis opp gjennom årene som narrespillet har foregått. Heldigvis har folket aldri blitt spurt, eller visst hva som foregikk, så det er ingen folkerettslig legitimitet bak det disse klovene som poserer som ledere har gjort opp gjennom årene.

  Forøvrig: Antagelig er «Alliansen» som har vært nevnt her tidligere, også bare et nytt skudd på denne stammen, ettersom mange er i ferd med å våkne og trenger alternativer til de etablerte.
  Skal noe bli gjort til det bedre så må det gjøres fra grasrota, som her hos Frie Nasjonalister.

  Takk!

  Likt av 2 personer

 2. Skremmende at norske borgere ikke forstår at samtlige på storting og regjering uansett «farge» er globalister og har solgt land og folk til Eu-mafiaen!

  Likt av 1 person

 3. Er veldig skeptisk til at Siv har gått med denne Bilderberg gruppen. Jeg har hørt hun er kristen. Og det er iallefall ikke disse i Bilderberg.
  Tror på kristne samfunn med sekulær light

  Likt av 1 person

  1. Ja, Jensen står oppført som kristen i Wikipedia, men det er nok kun som en del av hennes image og politiske strategi i den forventede økende konfrontasjon med andre kulturer som jo de styrtrike Bilderberger-jødene arbeider for på europeisk grunn. Hun har null troverdighet.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s