Om Frie Nasjonalister

Som nordmenn er vi et folk som ønsker å leve i fred i vårt eget unike land med vår egen historisk betingede kultur. Slik ønsker vi også at alle andre folk i verden gjør i sine respektive hjemland. Dette er faktisk lovfestet i FN-konvensjonen om sivile og politiske rettigheter (1966) der det i første paragraf og første ledd heter: «Alle folk har selvbestemmelsesrett. I kraft av denne rett bestemmer de fritt sin politiske stilling, og fremmer fritt sin egen økonomiske, sosiale og kulturelle utvikling.»

Vi i Frie Nasjonalister er en sammenslutning av nasjonalsinnede som  reagerer mot den internasjonalisering, masseinnvandring og globalkapitalisme som truer landet vårt – i likhet med alle andre europeiske land – og som har til hensikt å ta fra oss selvråderetten.

”Flerkultur” og ”mangfold” resulterer i det motsatte av det disse begrepene utgir seg for. I lengden betyr flerkultur og mangfold i alle land en utslettelse av enhver nasjonal kultur og egenart. Og fordi disse begrepene kun brukes mot hvite land for å fremme innvandring til disse, er ”mangfold” i realiteten et kodeord for på kort sikt å gjøre de hvite europeerne til underkuede minoriteter i sine egne etniske fedreland.

Frie Nasjonalister ønsker å samle flest mulig nasjonalsinnede i en felles front mot politikerne, som støttet av et ensidig og totalitært mediabilde står som hovedansvarlige for masseinnvandringen og ødeleggelsen av vårt land. Gjennom film, reklame, skole- og utdanningsvesen har det gjennom flere tiår blitt ført en bevisst psykologisk krig mot våre sinn for å påtvinge oss skyldfølelse og selvutslettelsesmentalitet.

Når alle partier på Stortinget fremmer masseinnvandring, og alle nasjonale alternativer raskt blir mobbet og truet bort av et samlet hylekor innen media og akademia, skjønner vi at vi ikke lever i et fritt og uavhengig land. Vi har ikke lenger noen demokratisk mulighet til å stemme oss ut av situasjonen politisk, og vil heller aldri få det under det ”politisk korrekte” regimet som beklageligvis er blitt etablert i landet.

Når vannet flommer ut over gulvet løper en ikke etter de tusener av vanndråpene, men går resolutt til stoppekrana som dessverre, i billedlig forstand, voktes av våre forræderske politikere godt hjulpet av et styrt og ensrettet media. Stoppekrana skal styres av folket, ikke av Rothschild’ere, Bilderberg-symposier, EU-direktiver, FN-karrierister eller andre lakeier av globalkapitalismen.

Frie Nasjonalister innser med sinne og sorg at Norge er okkupert, og at folket er blitt ført bak lyset sakte, målrettet og med stor ondskap, av sine egne politiske ledere og intellektuelle. Nettopp dette budskapet skal ut til folket.

28 kommentarer om “Om Frie Nasjonalister

 1. Etter Stavanger Aftenblad fikk den røde redaktører fra Dagbladet (Helle) har artikler fremmet kommunisme skjult mellom linjene.

  Her roter de inn det Nasjonalsosialistiske Tyskland sammen med den revolusjonære marxisten Zetkin nå som det er den internasjonale kvinnedagen. Tyskland under Hitler var langt ifra kvinneundertrykkende men heller motsatt.

  Liker

 2. Ser dere ikke at den innvandringen i Europa, gjennom asyl og nå flyktningene fra Syria er tåkelur som toppeliten som styrer Europa og USA har lagt over Europa, for nettopp å skape indre konflikt i Europa slik at vi i Europa skal se oss blinde på dette, og ikke det virkelig farlige som foregår bak kulissene? Jeg snakker om Albert Pike sitt brev fra 1800- tallet. Som nøye forklarer tre verdenskriger for å få til den nye verdensordenen. Ett verdensherredømmme. Hvilke stormakter må vekk for å få til dette? Jo det er Russland og Kina. Hva er nøkkelen for å kunne slå dem? Det er Midtøsten. En som arbeidet i Pentagon kom ut med informasjon lenge før invasjonen av Irak og Afghanistan, om at USA skulle styrte regimet i 7 land, iløpet av en 5 års periode ( Noe som har tatt mye lengre tid, og enda ikke fullført).

  Video av det her : https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Landene som var på agendaen var Irak, Afghanistan, Libya, Syria, Sudan, Libanon og Iran. Vi er allerede godt på vei. Dersom dere ikke fjerner fokuset på innvandring, så kommer dere ingen vei. Vil dere ha fred og det gode gamle Norge tilbake slik som det var, og få slutt på alle løgnene fra kjeltringene og morderene av ledere som styrer vesten, så må dere gå etter de som skapte Sentral banken i Europa og den Føderale banken i USA.

  Eustace Mullins har vært en person som har ønsket å fortelle folket om disse menneskene gjennom bøker etc. Han tjenestegjorde i Andre Verdenskrig, og når han kom hjem trengte han svar på hvorfor andre verdenskrig egentlig oppstod. Alle dere burde se dette intervjuet av han og alle andre som er på Youtube, eventuelt lese bøkene. Fordi historien er veldig viktig for å forstå hva som foregår idag.

  Video av han her : https://www.youtube.com/watch?v=2h_V-ARe_nE

  Tenk litt på det, hva sa media som fikk invasjonen av Afghanistan igang? Svar : Bin Laden ( Noen spekulerer i at han var en PR mann for toppeliten for å fremme denne invasjonen) . Media som er eid av toppeliten LØY.

  Hva sa media som fikk invasjonen av Irak igang? Svar : Saddam hadde masseødeleggelses våpen. Media som er eid og betalt av Toppeliten LØY.

  Video av det her : https://www.youtube.com/watch?v=gMStCHtUNeY

  Hva sa media som fikk Ghadaffi drept og regimet i hendene til Toppeliten? Her løy media

  Hvorfor skjer det som skjer i Syria i følge media? Jo fordi IS herjer. Hvem forsyner IS med penger, gjennom kjøp av oljen deres? Frankrike som igjen styres av Toppeliten. Hvem er det da som egentlig styrer IS? Toppeliten! For å kunne styrte Assad sitt regime.

  Media er styrt av Toppeliten, så de sier det som skal bli sagt for å fremme denne politiske planen om å få et verdensherredømme. Den blir og fremmet gjennom Hollywood med filmer, serier og musikk. Andre tåkelurer som hindrer mennesker i å se sammenhengen i alt er blandt annet smart telefonen.

  Dere må få opp øynene til folk! Få dem til å innse at de har blitt bedratt av et veldig få antall glupe mennesker! Vi må skape en revolusjon! Et maktskifte må til, disse onde menneskene som styrer vesten MÅ svare for sine handlinger!!

  Sjakkbrikkene fortsetter å flytte på seg sakte men sikkert, nå snart blir det en tredje verdenskrig med store konsekvenser for alle våre kjære. Vi er i Norge, alliert med vesten. Når Israel invaderer Iran er løpet kjørt og vi vil stå imot en nådeløs krigføring i dette landet mot Russland, ettersom Norge er et taktisk geografisk sted å ha kontroll over.

  Dersom dere får frem ønsket om fred og sannhet, og retter synet mot de som står bak det hele har dere faktisk en sjans til å komme langt. Noen sier penger er makt, jeg sier kunnskap er makt!

  Spre sannheten og et Norge med sin kultur og stolthet som det var før vil komme etter.

  Jeg har ikke tenkt å følge med videre på dette kommentarfeltet ettersom jeg ikke orker kampen. Men jeg håper dere velger å gjøre det rette. Blottlegg folket for hvem som eier Media i vesten, vis dem at det er de samme personene som ønsker ett verdens herredømme, som står bak både første og andre verdenskrig. Bruk energien deres på det rette! Ikke det som Toppeliten ønsker at dere skal bruke den på. Dere er de som kan anses som fritt tenkende mennesker, som ser at det er ugler i mosen. Dere er de som orker å ta kampen, så ikke nøl.

  New World Order : https://www.youtube.com/watch?v=-klNO-AjW6M
  Albert Pikes brev : http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

  Liker

 3. Hvorfor legger dere ut det gamle mølet om Per Sandberg og innvandring? Den er minst seks år gammel.
  Jeg lurer rett og slett på hvor dere vil? Er dere nasjonalister, eller er dere det ikke?

  Liker

   1. Og da er det greit å legge ut det gamle mølet om Per Sandberg? Ser dere ikke at om vi skal vinne dette, og få et flertall av muslimene UT; må det skje på en ryddig og saklig måte?
    «Det er kun våre vestlige verdier basert på humanismen og den kristne kulturarv som skal gjelde i Norge.»

    Liker

   2. Frie Nasjonalisters fokus er ikke, slik som hos Per Sandberg, FrP, Demokratene, Document.no m.fl., ensidig rettet mot muslimer, men mot ALL masseinnvandring fra fremmede kulturer. Og spesielt ønsker vi å rette søkelys på de krefter innen norsk elite – politisk, økonomisk, mediamessig – som legger til rette for dette, altså de som faktisk sitter ved «stoppekrana» og likevel nekter å skru igjen. Her er FrP i høyeste grad medskyldige ved sin rolle på Sirkus Stortinget, noe som pinlig avsløres fra hestens egen munn, her representert ved Per Sandberg. Som du sikkert vet har innvandringen til Norge aldri vært høyere enn under sist stortingsperiode med en «blå-blå» regjering. Latterlig.

    Liker

   3. Hvilke fremmede kulturer er det da i tillegg til muslimer du ikke vil ha innvandring fra? Kan det være fra Thailand, Vietnam, Filippinene eller andre land i Sørøst-Asia?

    Liker

 4. Hva vil dere gjøre med AP egen propaganda kanal som NRK, TV2 og alle aviser som LO eier? Hvorfor lar dere denne gjengen fortsatt sende ut falske eller tildekkende reportasjer til fordel for venstresiden av Norsk Politikk?

  Likt av 1 person

  1. Hei Roy! Dette du nevner er noe vi absolutt motarbeider! Men det er ikke kun venstresiden dette dreier seg om. Som du sikkert har fått med deg har masseinnvandringen til Norge aldri vært høyere enn under sist stortingsperiode med «høyresiden» i regjering.

   Likt av 1 person

   1. Det er kjempe bra, men vi ser ingen forandring, AP gjengen fortsetter med sin egen propaganda kanal NRK, Hvor lenge skal de få lov?, vi alle betaler lisens! om du er fra AP eller FRP, derfor forlanger vi politisk nøytral NRK for alle….

    Liker

 5. Hei Frie !

  Er på 4 dagen av en 30 dagers skriveblokkering fra FB for å ha terget LGBTP-ligaen ……
  Jeg har fått nok av de stadige utestengelsene fra FB og tar skjeen i egen hånd …… —–>
  I dag har jeg opprettet min egen blogg ….. Har ikke begynt å skrive der ennå, men det kommer 😉
  I mellomtiden ønsker jeg dere lykke til med bloggen deres og takker for innsatsen så langt …..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s