Ordføreren i Stjørdal har fått nok av budsjettsprengende masseinnvandring

Flyktninger sprenger nå sosialbudsjettene i flere Trøndelagskommuner som har vært «flinke» til å motta flyktninger over en lengre periode. Ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, er så «fri» at han nå peker på masseinnvandring som hovedårsaken.

Stjørdalsordføreren Ivar Vigdenes er dritt lei masseinnvandringen som ødelegger sosialbudsjettet hans (bilde fra hans facebook-profil)

At den forserte og påtvungne masseinnvandringen fra den tredje verden ville koste flesk, burde ikke komme som noen overraskelse for norske myndigheter. Det offentlig nedsatte Brochmann-utvalget advarte mot alvorlige bivirkninger allerede i 2011 i sin NOU rapport «Velferd og migrasjon – den norske modellens framtid«.

Denne rapporten motiverte også NHO-toppen Jens Ulltveit-Moe til å komme ut på banen for å understreke at ikke-vestlig innvandring er et rent netto-tap.

Det er altså langt fra bare «høyreekstreme» som i lang tid har skjønt dette åpenbare faktum. 22. juli angrepet like etter den nevnte NOU-rapportens utgivelse kom sikkert som en velsignelse for «dypstaten» og den mektige innvandrerlobbyen i landet, som nå kunne fortsette sitt utrettelige pes og skyggeboksing mot «de høyreekstreme».

SP-ordføreren i Stjørdal, den frittalende Ivar Vigdenes, faller heller ikke naturlig i hat-sekken «høyreekstrem». Nå snakker imidlertid Vigdenes masseinnvandringens sjefspaver midt i mot – her fra trondheim24.no som siterer Adresseavisen:

– [De høye sosialkostnadene] illustrerer at vi ikke må få svenske tilstander. Vi må føre en restriktiv innvandringspolitikk av hensyn til statens og det offentliges finanser på lang sikt. Det er noen kostnader her som er underkommunisert også fordi man har en viss berøringsangst med temaet.

I Sverige derimot foreslår nå politikere høyere skatter for å kompensere for den «demografiske situasjonen de befinner seg i». Denne demografiske ubalansen har politikerne selvfølgelig selv oppkonstruert ved sitt misforståtte godhetstyranni og vidåpne grensers politikk.

Bør de snart stilles til ansvar?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s