Vår informasjon

På denne siden vil du etterhvert finne reklame og informasjon som du selv kan være med å spre for å få flere til å våkne opp til den virkeligheten vi lever i. I en tid hvor alt av norsk media er fullstendig underlagt internasjonal kontroll og styring er det ikke mye håp om å få frem informasjon som kan berge nasjonen der. Det er maktpåliggende at flere forstår at det trygge og gode norske samfunnet som vi alle er kjent med og dessverre bare har tatt som en selvfølge frem til nylig nå er i ferd med å avvikles i rekordfart av våre korrupte, eller i beste fall naive ledere.
Spørsmål mange flere bør stille seg er om man virkelig  ønsker å avvikle alt det norske.
Hvilke muligheter skal våre barn få i fremtiden?
Har de rett på å vokse opp i et godt, trygt og fritt samfunn som vi selv fikk, eller skal vi overlate dem landet som noe av den tredje verden?
Har vi som lever godt i dag rett til å sitte passive og se på at landet, kulturen og verdiene som våre forfedre gjennom blodig slit og meget møye skapte og også om nødvendig forsvarte med sitt eget liv om nødvendig, på mange måter nå bare gis bort til fremmede interesser?

5 kommentarer om “Vår informasjon

  1. tusen takk for dette iniativet. Dere kommer selvfølgelig til å bli stempla som mørkebrune som de tallrike andre gruppene i samme ånd. Men vær tøffe og stå på.
    Det er nå så stor politisk frustrasjon blant folk flest at det er marked for nye seriøse partier og organisasjoner.
    Derfor foreslår eg at dere vurderer å etablere en direktedemokratisk og tverrpolitisk paraplyorganisasjon for alle personer og grupper i opposisjon til den etablerte politikken Da kan man holde egne folkeavstemminger via nettet og dermed fastslå spriket mellom folket og eliten og vi kan sammen etablere en paralell samfunnsledelse. På alle nivå så vi kan spille de etablerte politikere ut over sidelinja med støtte fra folket ved hjelp av nettspørreskjemaer så man får ut folkevilja i alle saker av interesse som angår mange. Filosofer rundt mulighetene vi har med hypereffektiv ledelse ved hjelp av reelt direktedemokrati som erstaning for tregt byråkrati og parlamentarisk handlingslammelse.
    Sett i gang !!??

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s