FNs migrasjonspakt og samfunnsdebatten myndighetene aldri hadde tenkt å ta

Utenriksdepartementet valgte å støtte seg til internasjonale forskningsmiljøer med en globalistisk dagsorden for å umyndiggjøre all motstand mot «selvmordsavtalen» med FN.

Isteden for å ta den viktige debatten om hvordan FNs migrasjonspakt splitter Europa, så valgte heller norske myndigheter og regjeringen å lytte til såkalte tankesmier og andre politisk korrekte medier, som på sin side kom med de gamle flosklene og konspirasjonsteoriene om at det bare var de skumle og rasistiske kreftene i Europa som stod for motstand mot FNs migrasjonspakt.
 
Således prøvde myndighetene og deres statsstøttede systemmedia nok en gang å avskjære folkets informasjonsrett omkring viktige saker som angår folkets framtid, slik myndighetene i sin tid gjorde med EØS-avtalen og i nyere tid med Acer-avtalen. Disse avtalene forplikter og båndlegger dramatisk ressurser og innbyggernes handlingsrom for framtiden; på lignende måte som FNs migrasjonspakt.
 
Debatten om FNs migrasjonspakt kom altså lovlig sent, men ble omsider presset fram av rasende folk flest på sosiale medier, som hadde fanget opp saken fra uavhengige blogger og frittstående nettsteder.
 
Det ville vel vært ganske forferdelig og ganske uhørt at det kunne være den vanlige mannen eller kvinnen i gata som kunne finne på å utøve motstand mot sine respektive regjeringer og myndigheter i europeisk politikk…?
 
 
Tenketanken Institute for Strategic Dialogoue
 
Dette ansporet den internasjonale tenketanken Institute for Strategic Dialogue (ISD) til å peke på de «egentlige bakmennene» bak dette «uheldige» søkelyset på en på forhånd «opplagt» sak.
 
 
Som om en åpen debatt noen gang skulle være et problem i et såkalt demokratisk samfunn med påstått ytringsfrihet i hovedsetet…!
 
Og som norsk skattebetaler var du med på å finansiere denne konklusjonen. Av regjeringens egne budsjetter for 2017-18 framgår det nemlig at de har gitt, og fortsatt gir, støtte til ISD:
 
Arbeidet med å forebygge radikalisering og voldelig ekstremisme ble høyt prioritert i 2016. Økningen i antall terrorangrep i Europa er bekymringsfull, og det er økt oppmerksomhet om den langsiktige trusselen som returnerte fremmedkrigere representerer.
 
Det ble gitt støtte til ungdomsnettverket YouthCAN, nettverket Sterke byer og Women’s Alliance for Security Leadership (WASL). Støtten til de to førstnevnte ble gitt gjennom Institute for Strategic Dialogue (ISD).
 
Vi ser her nok et eksempel på hvordan nordmenn finansierer sin egen undergang over skatteseddelen , slik Frie Nasjonalister også har skrevet om i et tidligere blogginnlegg.
 
 
Kilder:
 
Institute for Strategic Dialogue – ISD (egen nettside)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s