Frie Nasjonalister fordømmes av Salangen kirke og skole

Da Frie Nasjonalisters populære Facebook-side Politisk Ukorrekt Info – med over 20.000 følgere – linket og omtalte en sak som nettavisen Rapport-X tok opp sist påske angående Salangens skoles nedleggelse av sitt tradisjonelle påskespill for ikke å virke ekskluderende mot «du-vet-hvem», så ble det skikkelig balluba og etterspill.

RektorSalangen

Salangen skole

Sentralt i den, for mange, uønskede media-oppmerksomheten stod rektor ved Salangen Skole Lars-Georg Nordhus. Det var han som tok avgjørelsen om å «skåne» noen av elevene denne påsken…

I sitt forurettede forsvarsskrift trår han svært forsiktig for ikke å fornærme tidligere statssekretær Roger Ingebrigtsen som gledelig nok også hadde hengt seg på kritikkstormen av rektor Nordhus’ multikulti-vennlige men norskfiendtlige avgjørelse.

Derimot slår rektoren hardt og uforsonlig til mot Frie Nasjonalister:

– De fleste kommentarene har jeg fått på en Facebookside som heter «Frie Nasjonalister – politisk ukorrekt info». Dette er en Facebookside som Vidkun Quisling har gitt navn til, og man skal ikke ha mye historiekunnskap for å se at medlemmene på denne Facebooksiden også deler Quislings tankegods.

Hvordan for lengst henrettede Vidkun Quisling kan ha gitt navn til Frie Nasjonalister som oppstod for få år siden er vanskelig å skjønne. Det er tydelig at Nordhus ikke vet forskjellen på en nazist som kjempet med en okkupasjonsmakt – slik han selv faktisk gjør – og en norsk-patriotisk motstandsmann som kjempet mot. Det er selvsagt sistnevnte gruppe som Frie Nasjonalister sympatiserer med. Dagens okkupasjonsmakt er globalismen gjennom sin spydspiss multikulturen. Den har ikke ensartede uniformer og går i takt, men den er desto mer snikende og destruktiv.

Rektor Nordhus blottlegger sin historieløshet ufortrødent videre:

– Det er skremmende og nærmest uforståelig at vi nå, ca 80 år etter nazismens herjinger, ser en nasjonalistisk framgang i Norge og Europa. Å ta til motmæle mot disse nasjonalistiske ytringene er en plikt alle bør ha – om vi skal snakke om verdier. For meg er det en uendelig stor anerkjennelse at jeg ikke har samme verdisyn som medlemmene i «Frie nasjonalisters» og derfor sover jeg ikke dårlig når de mener jeg ødelegger norske verdier.

Det er vel heller skremmende og uforståelig at en rektor ved en norsk skole ikke skjønner forskjellen på nasjonalisme og nazisme, på norske verdier og selvstendighet sammenlignet med invaderende utakknemlig fremmedkultur med sine totalitære åndsforkvaklede ideologier.

Salangen kirke

Det var altså i Salangen kirke at Salangen skoles påskespill etter den lokale tradisjonen hadde foregått i årevis. Sogneprest Grete Glemmestad sa seg naturlig nok uenig i rektorens avgjørelse, men erklærte seg åpen for dialog om hvordan det i framtiden kunne «tilpasses».

Om hun var saklig uenig i skolens avgjørelse var hun desto mer fordømmende i sine uttalelser rettet mot Frie Nasjonalister:

– Nordhus peker også spesielt på kirken og sier: «Vi ville være tjent med at kirka ikke tålte så inderlig vel disse ytringene». Dersom det finnes en generell oppfatning om at slike ytringer tåles av Den norske kirke, er det en svært lei misforståelse som vi vil gjøre vårt for å rette opp. Vi vil derfor være helt tydelige på følgende: Vi tar avstand fra ideologien, språkbruken og konspirasjonsteoriene som dominerer på siden « Frie nasjonalister – politisk ukorrekt info» som Nordhus refererer til.

Salangen kirke og skole står altså skulder ved skulder i fordømmelsen av nasjonalismen (som de ikke evner å skjelne fra nazismen), mens de mot islamiseringen selvsagt ikke tør ta til motmæle – langt mindre mot den brutale og stadig mer åpenbare utskiftingen av det norske folk. Deres «prinsipper» er tydelig styrt av offentlige lønnstrinn og egen lommebok.

Toleranse er en utdøende sivilisasjons siste dyd.

«Toleranse», «flerkultur» og «inkludering» er i årenes løp ved myndighetenes påtrykk blitt innbakte honnørbegrep som anvendes i ordkrigen mot de nasjonalistiske motstrømningene i samfunnet. Dette er imidlertid selvdestruktive begreper som på kort sikt vil ta fra oss vår historisk opptjente frihet og selvstendighet.

Både skolens og kirkens selvhøytidelige toleranse- og inkluderingsprinsipper skal i navnet omfavne alt og alle, men stopper fullstendig opp i forhold til de som ikke er enig i toleransens naivistiske og uansvarlige normløshet.

Rektorens og sogneprestens betingelsesløse fordømmelse av politisk ukorrekte blottlegger deres egen totalitære ideologi og frykt for «den ventende giljotinen».

Toleranse er apati og defaitisme. Toleranse handler ikke om verdier, men om samfunnsundergravende anti-verdier som legger veien åpen for totalitære krefter. Toleranse er ikke et honnørbegrep, men tvert imot en skammelig og åpen invitasjon til ødeleggelsen av vår sivilisasjon.

Den hjerteløse kunnskaps- og åndsforlatthet som disse to lokale representantene for skolevesen og kirkestand her blottlegger, er nok ikke spesielt for Salangen, men snarere karakteristisk for hvordan svært mange offentlig ansatte landet over daglig bruker sin makt og innflytelse ikke til folkets beste, men for fremme av multikulturens falske undergravningsideologi.

Norsk skole og kirke er råtne tabernakler som i sin raskt degenererende tilstand står for snarlig fall og for framtidig unison historiefordømmelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s