Vadsø-drapet gir norske landssvikermyndigheter enda mer norsk tenåringsblod på hendene

Tenåringsoffer
Håvard Pedersen (18 år), Margaret Molland Sanden (19 år). Eva Helgetun (14 år) og Kenneth Alexander Otnes (20) falt som unge ofre for norske myndigheters ansvarsløse og norskfiendtlige innvandringspolitikk.

Hvis du forestiller deg en tilårskommet kvinne som på en pokemon-avstikker i en kornåker seksualantaster en tenåringsneger i pausen på et Bilderbergermøte, så har du komprimert beskrevet en gjennomsnittlig norsk regjeringspolitiker i Norge anno 2018. Det er så langt fra 1814 som det er mulig å komme, samtidig som det karikerer lavnivået som landets landssvikermyndigheter befinner seg på.

Disse regjerings- og stortingsklovnene er bare toppen av det tragikomiske norske myndighetsfjellet. Ved siden av seg og under seg har de ryggsleikende fylkes- og kommunepolitikere, dukkenikkende byråkrater på alle offentlige nivå, og et statsfinansiert pravda-media som dirigerer og akkompagnerer hva som er politisk korrekt å si og gjøre til enhver tid.

Vadsø-drapet sommeren 2018

Nå midtsommers skal det slukkes branner, ikke i tørre skoger og mark, men i et visstnok sydende inferno av «rasisme» etter at en 18 år ung nordmann ble knivstukket og drept mens han skjøttet sin jobb i Vadsø.

KritthvitListeFinnmarkingen

Og så Vadsø av alle steder da – Norges multikulturelle fyrtårn! Ved kommunestyrevalget i 2011 ble lokalpolitikerne i Finnmark mediakritisert for sine «kritthvite» valglister, hvorpå de selvfølgelig lovet at ved neste valg skulle det bli «bedre».

Ble det bedre etter syv nye år med fortsatt stor innvandring og mulikulturalisering, og nå et nytt drap på et ungt menneske? Etter at det ble kjent at den siktede i saken var en afghansk asylsøker med midlertidig oppholdstillatelse, glemte media fort offeret og  problematiserte i steden «rasisme», og at asylsøkere ikke måtte stigmatiseres på grunn av «uheldige enkelttilfeller».

En ung norsk 18-åring hadde i dag fortsatt vært i live hvis ikke media og politikere på den ene siden så hjertelig hadde omfavnet «det fargerike mangfold» samtidig som de på den andre siden stigmatiserte norske invasjonsmotstandere som «rasister» og «nazister», og i verste totalitær stil skapte en fryktkultur med oppfordring om å anmelde naboen.

Til de uansvarlige norske myndigheter

Nei, folket retter ikke pekefingeren mot velferdssøkende «migranter» og «asylanter», men mot DEG; politiker, byråkrat, redaktør og journalist! Det er DU som er skyld i denne galskapen, gjennom ditt knefall for globalismen, det internasjonale diktatur, «den nye verdensordningen». Som ei hore lar du dine meninger kjøpe og kringkaste for klingende mynt, men som den luksushora du er skal du også få den forakten du fortjener. Du horer nemlig ikke en gang av fattigdoms nød, men av higen etter mer og mer – etter avansement på den politisk korrekte karrierestigen med dens internasjonale prestisjeforgreninger.

Denne stigen ender i et fata morgana, et luftslott av alt og ingenting. Fallhøyden som alt er stor blir stadig større.

Samtlige politikere på Stortinget med sitt systemmedia er ansvarlige, fra det ytterste høyre til det ytterste venstre, for nok en ung nordmanns meningsløse død ofret på multikulturens sataniske alter.

FN og EU er internasjonal bankmafia

Masseinnvandringen til Europa er en FN- og EU-regissert operasjon for den brutale utskiftingen av det europeiske folk med tredje verdens velferdssøkende horder. Disse planene har eksistert siden mellomkrigstiden, noe EU-grunnleggeren Coudehove-Kalergi’s framtidsvisjoner bevitner.

Europa trenger selvsagt ikke innvandrere for å opprettholde befolkningen, Europa trenger kun en sunn verdsettelse av egen kultur kombinert med en familiekjær politikk á la Viktor Orbans Ungarn, som nå opplever baby-boom og framtidshåp!

I steden implementerer norske myndigheter ved sine ledende batikkhekser og statssubsidierte papegøyepresse direktiver fra et EU som majoriteten av nordmenn ved to anledninger har sagt nei takk til gjennom folkeavstemming. De begår derfor et åpenbart landsforræderi av verste sort, som selvsagt bør få sin tilsvarende straff.

Batikkhekser
De Tre Batikkheksene Bilderberg kappes om å selge ut Norge og skifte ut nordmenn. Hvor mye får de under bordet – hvilke toppstillinger i FN- og EU-systemet venter? Eller er det kun rent og skjært norskehat som driver de?

2 kommentarer om “Vadsø-drapet gir norske landssvikermyndigheter enda mer norsk tenåringsblod på hendene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s