Prinsebryllup med brun verdensvisjon

Av Trude

Verden over griper folk til tårene for multikulturens og tidenes største seanse, og roper at «størst av alt er kjærligheten»

Hvis man fulgte sendingen av bryllupet med en sterkt farget pastor som i beste negrospirituell stil nærmest blåste de hvite kongelige av stolsetene ved å snakke om Martin Luther King, slavehandel -og nå den «store kjærligheten» mellom nettopp hvit og svart.

Tør påstå at de kongelige satt nærmest sjokkert og så mer ut som de var i en begravelse, noe det vel egentlig er?

Begravelse av kongehusets etnisitet og identitet, på lik linje med hva som er ønsket av globalistene for enhver enkelt i hele Europa -nemlig sletting av grenser, etnisitet, identitet og nasjonale tilhørighet i påvente av en total overgivelse i en ny verdensregjering.

Hele verden hyller nå den store kjærligheten mellom hvit og svart -som nå altså har erobret det engelske kongehus.

Skuespillersken Meghan Markle

Meghan sa også at hun hadde fått lovnad fra prinsen at det meget snart skulle bli småtroll på trappene..

Vi ser at Meghan er en MEGET DYKTIG skuespiller som nå har fått nærmest ubegrenset blankofullmakt til å handle etter egne ønsker og agenda for mektige mennesker og likesinnede.

Når man så Meghan blottet for nerver slik en normal person ville hatt for en slik storslagen vielse, skjønner man at her er det en stor skuespiller i aksjon.

Hun storkoste seg gjennom det hele med stor innlevelse og totalt blottet for nerver eller usikkerhet -og vet at nå har hun alt og alle i sin hule hånd, og spiller det kortet alle venter på -nemlig at hun blir den «nye Diana» i svart utgave -noe som allerede er forespeilet.

Blandingsekteskap vil antagelig nå bli trendsettende for de andre europeiske kongehusene, Norge ikke unntatt.

World Vision og den globalistiske agenda

Meghan Markles store hjertesak er World Vision (wikipedia)- en kristenkulturell internasjonal NGO innen «godhetsindustrien» med en årsomsetning på 1 milliard US dollar og 22 500 ansatte i 2016.

Dette er ikke John Podesta, men Kerry Jenkins – leder av World Vision International

World Visions hjemmesider viser at organisasjonen både er FN- og EU-tilpasset, selvsagt for å tiltrekke seg store pengestøtter derfra, slik at de under dekke av å være en privat humanitær organisasjon hjelper FN og EU til å fullbyrde deres verdenskommunistplan Agenda 21.

Agenda 21

Agenda 21 er nettopp planen for 21 århundre, og er nå skremmende nok i ferd med å virkeliggjøres og sluttføres uten at majoriteten av folket rundt i verden ofrer det en tanke?

Mange sier at de har «hørt om Agenda 21» -men de aller fleste har ikke gått nært innpå den -mange har ikke giddet å høre den?

Lytt til Rosa Koire som forklarer dette for dem som ikke vet hva det går ut på; https://www.youtube.com/watch?v=cIjqdB3RWnM

Som hun sier så har denne ekstreme og totalitære planen pågått gjennom årene uten at folk egentlig har forstått.

Nå er dette så godt igang at det ikke lenger er farlig å bringe det ut -rett og slett fordi det er blitt for tydelig og ikke lenger kan skjules for oppegående mennesker.

Men, -er det for sent -kan det ikke stoppes?

Vi har enda muligheten til å drive aktiv opplysningsvirksomhet, iallfall så langt Fb tillater -for de har fått et mektig våpen, som heter «blokkering» av dem som motarbeider og de bruker «krenkelseparagrafen» så snart de påberoper seg at den paragrafen kan benyttes.

Rosa Koire sier også at dette er hvert enkelts individs oppgave, -da media gir oss ikke disse opplysninger, og er ikke på vårt parti, -noe vi dessverre merker daglig.

Det er nå konstruert globalisme og «konsentrasjonsleire» uten at folket egentlig forstår det?

Det er som da nazistene drev, bare at det nå gjøres på en bølge av «omsorg og attpåtil i  frihetens tegn».

Våre barn ødelegges av politikere og media

Barna våre har blitt indoktrinert fra barnehage og skoler -til politiske partier og ikke minst massemedia, -og disse må nå «omskoleres» til å forstå og se lyset.

Derfor setter politiske partier folk inn i posisjoner som «folkevalgte» selv om de ikke ER folkevalgte -og det er opp til oss å markere dette som udemokratisk i både stat og kommuner rundt om.

Når det fattes vedtak i stat og kommuner burde vi kunne anmelde disse for udemokratisk handling, -ellers har ikke navnet demokrati NOEN funksjon?!

Vi må samle oss, nekte å la oss innordne -og nekte å samarbeide for at de skal knekke oss som nasjon og etnisk folk.

Det er faktisk anmerket i Agenda 21 at de trenger politisk, økonomisk, religiøst samarbeide for å klare dette, -MEN.. Det står også at de må ha med seg URFOLKET!

Konklusjon

Det eneste som kan hindre dette er om man blir mange nok opplyste mennesker som slår seg sammen og motarbeider det -men NÅ HASTER DET!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s