Nasjonalister i krig med ordet som våpen

Av Trude

Norge – et diktatur som styres av EU, politikere, akademikere og snillister, og som kan og må knuses uten vold og ondskap.

Ordets makt er uovervinnelig i det lange løp og man kan og må hente fram våre nasjonale verdier og kunnskap om egenverdi før det er helt tapt.

Popularitet og propaganda

Vil du bli populær idag er det bare å finne en migrant som skal returneres, lage en Fb-gruppe og ringe media -så strømmer likesinnede som har store ønsker om å bli populære til gruppa og i debatter i media.

Vil du bli upopulær er det bare å skrive noen kommentarer om at du ønsker vi skal hjelpe migranter der de kommer fra, opprettholde våre velferdsgoder som rettelig tilhører det norske folk -og sikre norges land og våre etterkommere et land med nasjonal identitet i behold.

Mediahets

Hvorfor er det blitt slik? Politikerne har media på lag og forteller oss igjen og igjen at vi har ansvar for krig og fattigdom, og spiller på samvittighet og empati.

Folket selv har sluttet å tenke eller følge med hva som skjer i virkeligheten, med unntakelse av noen få tusen og disse få tusen er da en minoritet i eget land, og hetses på det groveste av media og deres hylekor av hjernedøde medspillere.

At gode nasjonalister hetses og er «fritt vilt» er det ikke så mange som tenker over?

Hvor er våre rettigheter til å bli krenket og gå til anmeldelse for trakassering og hat overfor oss som minoritet?

Stå opp for friheten!

Hvis DU er glad i ditt land og kultur bør og MÅ du reise din røst og tale disse diktaturets stemmer midt imot, uten å tenke på at du «krenker» noen, og basere dine uttalelser på fakta og alvorligheten i det.

Se bort fra at din nabo, familie og majoritet (foreløpig) enda ikke forstår dette.

Du får ingen pokaler eller priser for din kamp for nasjonen og våre etterkommeres fremtid -disse kommer garantert i ettertid.

Ytringsfriheten og kampen for dette har sin «pris» og den må vi våge å ta!

Du og jeg alene klarer ikke utrette det store skjelvet, men sammen kan vi rive det antidemokratiske regimet med penn som våpen!

De rette fiender

Husk å ta de rette fiender, som er politikerne og media -det er ikke migranter eller politiet.

Migranter bruker selvsagt det systemet som myndighetene har lagt til rette for dem, selv om det dessverre har utviklet seg langt utover hva som var tenkt.

Politi og militære består av vanlige mennesker med barn/barnebarn, og lever stort sett i den samme virkeligheten som du og jeg -og stadig flere blant disse er på nasjonalistenes side!

Norsk barn og ungdom lider i skolen

SKOLE er kommet stadig mer på agendaen hos politiet og uunngåelig også da LITT inn i media grunnet vold.

Jeg har et barnebarn på 11 år, som siden hun var 8 år gjennom årene er blitt kalt stygge ting -oftest på arabisk i skolen. Det er meldt fra til lærerne, og de sier til de unge poder at «slikt må du ikke si»! Deretter er det over, og da det ikke finnes noen som helst respekt for lærere eller disiplin i skoler lenger -får disse unge fortsette sin trakassering totalt uten konsekvenser. Man ser jo nå hvordan disse utvikler seg og blir stadig freidigere og voldelig.

Dessverre er foreldrene til våre norske småbarn også livredd for å kreve at lærere følger opp sakene -og denne berøringsangsten i frykt for å bli ansett som «rasist» og frykter for jobb og andre snillisters dom, og er fatal for vår nasjonale eksistens og framtid.

Er DU en som tier i frykt, eller er du en kampklar idealistisk nasjonalist som er rede til å kjempe en krig uten våpen for ditt land, folk og kommende slekter?

 

En kommentar om “Nasjonalister i krig med ordet som våpen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s