Norsk innvandringshistorie gikk fra tomme løfter til digre koranklosser

KoranklosserStorting

Den fremmedkulturelle innvandringen til Norge kom i gang for snart et halvt århundre siden. De første gruppene av pakistanske, tyrkiske, indiske og nordafrikanske arbeidsinnvandrere kom på slutten av 1960-tallet.

På turistvisum drev de gatelangs på jakt etter både bolig og arbeid. Veldedighet og myndighetenes tillempning av regelverket gjorde at de fikk bli igjen i Norge. Myten ble til at Norge trengte arbeidskraft og at de fremmedkulturelle tok jobber nordmenn ikke ville ha.

Multikulturen ble således pålurt det norske folk av løgnaktige politikere som lovet befolkningen at de fremmedkulturelle bare ville være her for en kort periode  for deretter å reise hjem igjen. Men de norske myndighetene så gjennom fingrene med lovverket når det gjaldt disse nye «gjestearbeiderne», som egentlig kun var turister i landet på tre måneders visum.

Usannheter om migranter og flyktninger lever den dag i dag. Men nå er omkvedet hos journalister, professorer og løgnaktige politikere at de fremmedkulturelle innvandrerne aldri behøver reise tilbake til sine respektive hjemland. «Retur? Og hjem til hva?», er det vi ofte hører.

Krigen i Syria har satt Europa på en av de største migrant- og innvandringsprøvelser siden andre verdenskrig. Med i båtene er også andre migranter fra diverse tredjeverdens land som vil prøve lykken i Europa. Men noen masse-retur av migranter til Syria og andre land ved fred er ikke nevneverdig trolig.

Den skjebnen som rammet Finnmark og Nord-Troms høsten 1944 var et resultat av den totale krig. Få andre steder ble den gjennomført med slik grundighet. Den etterlot seg et arktisk landskap i ruiner. Befolkningen ble evakuert og spredt for alle vinder. Noen ble igjen og overvintret i berghuler og gammer.

Kirkenes i brann i oktober 1944.

Tror du virkelig Finnmark og Nord-Troms ville blitt gjenreist hvis de kriserammede nordmennene i 1944, med et skuldertrekk, sa det samme som de importerte migrantene i kor med norske myndigheter sier nå: «Retur – og hjem til hva?»

3 kommentarer om “Norsk innvandringshistorie gikk fra tomme løfter til digre koranklosser

 1. Politiske globalister har tvunget mulitkulturen på land og folk -allerede startet ved Fru Brundtlands tid, som også hadde en agenda som sa at dem som ikke likte dette, skulle Akademia (Barnhager, Skoler) og Media settes inn i «arbeidet» for å få det akseptert!
  Denne hjernevasken har dessverre fungert etter planen, og Norge er veldig langt fra de gode gamle kristne verdier som loven faktisk sier at politikere, akademia skal videreføre denne grunnmuren som norske lover og Norge er bygget på.
  Dette gjøres på ingen måte i skoler og barnehager -der ungene våre læres med om islam enn kristendom!
  Det er virkelig legitimt å spørre seg hvorfor det er akkurat islam som implementeres? Hvorfor ikke jødedom, buddhisme, katolisme etc??

  Islam er verdens mest kvinnefiendtlige og voldeligste «religion» -aller mest en politisk ideologi -og denne tas inn i «varmen»?

  De siste årene har Norge gått i milliardunderskudd hvert eneste år, og samtlige kommuner går i underskudd hvert eneste år innen budsetter i politietat, rettsapparat, advokat, tolker, skoler, lærere, spesiallærere, barnehager, barnevern, ungdomsklubber og «tiltak for integrering» (som ikke funker!) -sykehus, psykiatri, fengsler, for å nevne noen -og budsjettsprekkene dekkes så langt det er mulig med stadig økende og nye avgifter!
  Alt dette -uten at årsakene nevnes, -at dette er konsekvensene av migrantinntak, boliger, mat, klær, mobiler -samt alle deres «ekstragoder» med tillegg fordi de er utlendinger?

  Integrering idag betyr ikke lenger at de blir «en av oss» .de får leve i sine særsamfunn med egne lover/regler på siden av samfunnet.
  Man må kunne legge inn KRAV om at de assimilerer seg, kler seg vestlig, og oppdrar sine barn til å leve etter våre verdier og VÅR kultur!

  1. Man må kunne legge inn krav om gratis P-sprøyter fram til de beviselig er i stand til å brødfø seg selv og event. barn -et slikt bevis som norske borgere må vise til om de ønsker en brud fra annet land!
  2. Man bør KUN ta inn ekte asylanter med ekte ID -og kreve at de er villig til å kle seg og assimilere seg med norske borgere.
  FN har selv anslått at ca 2-3% er reelle asylsøkere -og disse hadde vi ikke hatt noe problem med å ta oss godt av økonomisk og kulturelt!
  3. Kriminelle unger som bedriver knivstikking, «grooming», voldtekter, narko etc.. bør foreldrene være ansvarlig for.
  Man MÅ kunne frata disse familier alle ekstra stønader, som ikke holder kontroll og oppdragelse på ungene -da vil garantert samtlige holde dem i ørene!
  4. Hvis de likevel ligger på kriminalnivå og ikke brødfør seg selv eller ungene, MÅ man kunne trekke tilbake oppholdtillatelse og ta fra dem event. statsborgerskap og deportere dem!
  5. Dem man ikke kan sende ut og ikke tilpasser seg, -MÅ man kunne skille menn/kvinner og sette dem i lukkede, bevæpnede leirer på land -eller fjerne øde øyer -med flydropp av tørrmat, vann og andre livsbetingende behov.
  De vil ikke være der lenge, før de frivillig forteller hvem de er, kommer fra -og reiser hjem!

  Konsekvensene med årlig milliardunderskudd og underskudd i samtlige kommuner (listet opp over her) -og som vi har i dag er de direkte årsakene knyttet til disse problemstillingene, og som gjør at det norske folket nå pålegges stadig økende kostnader, nedlegging av stillinger innen eldre, syke og helseomsorg, manglende medisinering for kreftsyke, -til og med Bompenger er en del av dette -selv om ikke alle forstår det.

  Vi hadde hatt GOD RÅD til veier, sykehus, politi osv ..osv.. om myndighetene hadde hatt vett til å sette inn klare grenser og stilt stødige KRAV!
  Et minstekrav er at myndighetene hadde opplyst folket sitt om sannheten vedr. underskudd, sannheten om våre verdier, sannheten om at de skrinlegger og ødelegger folkets økonomi og hele vår kultur!

  Rex Tillerson sa i en flott tale;
  «Om våre ledere skjuler og dekker over sannheten, og folket aksepterer alternative realitetsoppfatninger som ikke er basert på fakta -er folket i ferd med å gi fra seg friheten!
  Å slingre med sannheten, selv det som kan virke som ubetydeligheter -slingrer vi med våre lands frihet, verdier og kultur.»

  Hilsen norsk nasjonalist som kjemper for våre etterkommeres fremtid -som ikke ser lys ut idag!

  Liker

 2. Dette var ikke så stein hakkande gale skrevet, det er sant.

  Pakistanerne kom som «turister» opp i fra Hamburg, men de jaktet ikke bolig. De fremstod som humanitær nød, for de hadde ikke noe penger å være turist med, og så skulle man hjelpe dem. De ble nøds-innlosjert av kommunale myndigheter, og så dro det på seg med kommunale boliger, de fikk seg noen veldig lavt betalte jobber og klorte seg fast med offentlig hjelp.

  Hadde disse «turistene» blitt behandlet etter lovverket, ville de blitt sendt sporenstreks hjem allerede føste dagen de var her, som løsgjengere. Denne migrasjonen var politisk villet, og ytterst lovstridig.

  Det kom frem at «turistene» hadde blitt lokket til Norge av en agent som fortalte dem de ville få godt betalt arbeid her, og masse offentlig hjelp. Dennne historien om agenten burde man grave dypere i. Det stinker Soros lang vei.

  Jeg erindrer også at industriforbundet / arbeidsgiverne bad om gjestearbeidere med begrunnelse mangel på arbeidskraft. Der var ikke slik mangel, men for mange dårlig betalte jobber. Den Norske Stat gjorde en møkete avtale med Tyrkia, og fikk tilsendt en solid kontigent «fremmedarbeidere.» Disse var analfabeter og sterkt hjelpetrengende og var svært avhengige av norske arbeidskolleger for å fungere, på arbeidsplassen såvel som ift samfunnet. De led. Barna deres led, de var på utsiden av det norske, de var utstøtte, utfryste, einstøinger. Jeg syntes så inderlig synd på dem, men de var tvunget hit av fattigdom og statens skalting og valting.

  Migrasjonen bevirket at lønningene ble bremset og holdt mange nordmenn i trengsel / fattigdom. Mye arbeid ble forsinket i utvikling, fordi lavt betalt arbeidskraft bremset modernisering innen industrien.

  Det var ikke industriarbeiderne som hevdet at migrantene «tar bare de jobbene ingen andre vil ha.» Det var pyntemeningen / snobberiet til de som ikke arbeidet i industrien, de som var i forvaltningen eller andre sektorer uberørt av presset migrantene utgjorde. Det var et svik, et landssvik. Det er det fortsatt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s