Norsk velgerulydighet skremmer vannet av den allmektige innvandrerlobbyen

Innvandrerlobbyen fikk seg et velfortjent skudd for baugen da stemmeopptellingen ved årets stortingsvalg avslørte en massiv strykning av innvandrerkandidater.

«Det er tydeligvis noen velgere som ikke ønsker å ha kandidater med utenlandsk bakgrunn på Stortinget, sier forsker ved Institutt for samfunnsforskning», Jo Saglie, til Aftenposten.

Den største mistillitserklæringen fra velgerne ble Senterpartiets innvandrerkandidat i Oslo, Aisha Naz Bhatti, til del. Hennes to etternavn «Naz» og «Bhatti» klinger svært dårlig i norskpatriotiske ører.

Najeeb-ur-Rehman Naz er mannen som ble utnevnt til Forsvarets første (og forhåpentligvis siste) feltimam, noe Frie Nasjonalister har tatt opp i et tidligere blogginnlegg. Før utnevnelsen hadde Naz blant annet rådet en ungjente å forbli i et tvangsekteskap mot hennes egen vilje.

Den mediakjente kriminelle torpedoen og islamisten Arfan Qadeer Bhatti uttalte blant annet i et intervju med Dagbladet at han «hater norske verdier»

Verken filosofi eller poesi kunne redde en dydssignaliserende Naz Bhatti fra norske velgeres avskyerklæring over stemmeseddelen (Fotomontasje. Foto Morten Uglum, Aftenposten)

Om det er fysisk slektskap mellom politikeren Naz Bhatti og de ovennevnte to muslimske mennene Naz og Bhatti vites ikke, men alle tre er etnisk beslektet til Pakistan. Vi velger uansett å kreditere norskpatriotiske velgere for deres årvåkenhet i dette tilfellet.

Rekordartet klagestorm mot NRK-dekning av valget

Ellers var det under valgkampen svært gledelig å se kringkastingsmulla Thor Gjermund Eriksen i NRK bli satt på plass av tusenvis av illsinte lisensbetalere. Mange nordmenn orket rett og slett ikke å se den hijabkledde Faten breie seg med sitt godt synlige religionpolitiske terror-assosierte signalplagg all den stund en norsk programleder tidligere hadde fått forbud mot å ha et diskret 8 millimeter lite kristenkors i halsgropen.

Kringkastingssjefens arrogante håndtering av klagestormen i forkant av programmet «Faten tar valget», førte til at et medlem av Kringkastingsrådet, Elin Ørjasæter, valgte å trekke seg fra rådet. Det er å håpe at siste ord ennå ikke er sagt i denne saken som etter vår mening bør lede til mulla Eriksens avgang i unåde som kringkastingssjef.

Flere tusen nordmenn stemte «Norge Først» partiet Alliansen

Nykommerne i den norske partifloraen, Alliansen, fikk som ventet langt fra noen hjertelig velkomst i riksdekkende og statssubsidierte mediakanaler.

Partiets forslag om forbud mot omskjæring samt fokus på Israels og jøders uforholdsmessige store innvirkning både i amerikansk og norsk politikk var selvsagt mer enn nok til å få media til å ta fram de velbrukte, og nå snart utbrukte, nazist- og anti-semitt stemplene sine mot vanlige nasjonalsinnede personer i et lovlig norsk parti.

Det er med stor glede vi noterer oss at stadig flere nordmenn på ulike alternative måter tar til motmæle mot den påtvungne og høyst nedbrytende multikulturen, og at flere og flere ser nødvendigheten i å ta i bruke alle mulige midler for å få bukt med det grunnlovsnedbrytende og globalistiske stedfortrederregimet som har tatt sitt parasittiske kvelertak på landet vårt.

En kommentar om “Norsk velgerulydighet skremmer vannet av den allmektige innvandrerlobbyen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s