Rase, religion, nasjon og familie

Menneskeheten står på fire pilarer som utgjøres av rase, religion, nasjon og familie. Alle disse pilarene er under kraftige daglige angrep fra tilsynelatende flere ulike kanter. Men alt kommer utvilsomt fra en felles koordinerende ondsinnet kilde som ønsker en «ny verdensordning» innført.

  • Rase eksisterer ikke, men likevel er det kun den hvite rase som er rasistisk
  • Religion er avleggs og avler krig, men utbredelsen av fredens religion islam må beskyttes
  • Nasjonale grenser er en fordomsfull ordning, men riktignok er det kun de europeiske grenser som må brytes ned slik at alle framtidige kriger kan unngås
  • Familie og ekteskapspakt er avleggs, men homo-ekteskap må legaliseres da kjønn og seksuell legning er «sosiale konstruksjoner» som må avskaffes

Slike selvmotsigende og nedbrytende holdninger bankes daglig inn i våre formbare sinn gjennom reklame, media og skolesystem for å skade tankemønstrene våre, og derigjennom øke våre selvdestruktive handlinger til en slik grad at vi selv deltar aktivt i vår kollektive tilintetgjørelse.

Selve hovedmålet for denne sataniske og hatefulle propagandaen, er en nasjonalsinnet hvit ung heterofil mann med sterke familieverdier og med en sterk åndelig forankring i sine nedarvede kultur-religiøse røtter.

Det handler om å bryte ned den siste rest av menneskelig identitet. Mennesker uten en sterk identitetsfølelse er lett manipulerbare. Det er derfor det er så viktig å ramme de fire hovedpilarene som utgjør vår identitet; rase, religion, nasjon og familie.

Det gjelder å ikke la seg kue og manipulere. Tungvektsbokseren Muhammed Ali var en sterk talsmann for identitær stolthet gjennom sin bevisstgjorte rasetilhørighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s