Den smilende nasjonalismen er på offensiven

Nasjonalismen bør ikke være reaksjonær eller defensiv i sin tilnærming og i sitt verdenssyn. Den bør ikke være imot forandring, men isteden være revolusjonerende og kreve endring – ikke endring i den venstreorienterte, «progressive» og degenererende forstanden, men endring i sunn og nasjonalistisk forstand. Hele dagens politiske, redaksjonelle, økonomiske, akademiske og kulturelle system trenger overhaling, fordi i dag er disse instansene alle innrettet på den samme destruktivt pågående ødeleggelsen av europeiske nasjoner og vestlig sivilisasjon. For å sette en stopper for dette, er det ikke nok med bare motstand for motstandens skyld. Nei, nasjonalismen selv må være forandringen, den må være den nye tankegangen, og den må lede veien.

Nasjonalisme i sin dypeste form er et revolusjonerende prinsipp fordi den motsetter seg alle sider ved det nåværende systemet, ikke bare bankfolkene og selskapene som slavebinder folk økonomisk under den falske fanen av økonomisk frihet og globalisme, men nasjonalismen motsetter seg også den destruktive naturen til NGO’ene og den kulturmarxistiske venstresiden som – både vitende og uvitende – fungerer som nyttige idioter for globalistene. Nasjonalisten ser fiendens sanne natur fra begge sider; han gjennomskuer hvordan de jobber sammen med mange av de samme tingene, men med litt forskjellige typer motivasjoner og innfallsvinkler. Nasjonalismen står i motsetning til alt dette; fra korrupte bankfolk og skatteunndragende multinasjonale selskaper til folkeutbyttende masseinnvandring og kulturell sanering.

Nasjonalismen står for stolthet i naturens orden, den står for Sannhet og Smil. Det er den eneste ideologien som rutinemessig blir latterliggjort og angrepet fra alle sider, og årsaken til det er at nasjonalismen har et – for den venstreekstreme eliten – fryktet potensiale til å bli massenes nye ideologi – massene som nå mer og mer ønsker slutt på det nåværende systemets løgner og uhyggelige motiver.

En kommentar om “Den smilende nasjonalismen er på offensiven

 1. Oppmuntende 🙂
  Ikke for å kverulere, men nasjonalisme blir aldri en ideologi. Nasjonalisme(fra Natif) er mye større enn som så, det er naturens orden, ikke en idé gitt oss av kjøpte ideologer og professorer med egen agenda.
  «Middle English: via Old French from Latin natio(n- ), from nat- ‘born’, from the verb nasci .»

  Grådigheten vil bli globalistenes bane. De vil falle for eget grep, og de vet det selv, at de eier verken magemål eller selvbeherskelse.
  Eventyret «De tre bukkene Bruse» handler nettopp om dette, det grådige stygge «Throllet» som alltid ville ha mer. Vi vet hvordan den historien endte.
  Intet er nytt under solen…

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s